Ga naar de inhoud

Arjan Koopmans

Arjan Koopmans
President & Founder

Arjan Koopmans is opgegroeid in Rotterdam, waar hij in 1957 is geboren. Na zijn studie in de Werktuigbouw, begon hij zijn loopbaan als kwaliteitsanalist bij Van Nelle koffie in 1980. Vervolgens startte hij in 1983 als ondernemer Recruitment, Training en Coaching; aanvankelijk parttime, maar sinds 1987 fulltime. Zijn bedrijf heette bij de oprichting “Artek” maar werd in 1993 vanwege het internationale karakter en het samenwerken met andere ondernemers omgedoopt in SEG int. (Special Edition Group international)

Via zijn bedrijf mocht hij inmiddels vele duizenden personen of bedrijven bedienen. Omdat hij graag uitdagingen aangaat en kansen benut heeft hij nog 2 bedrijven opgestart en na dit tot een succes te hebben gebracht weer verkocht; zoals Media Expresse (tijdschriften verkoop en distributie 1987-2004) en Justice BV (creditmanagement 1990-1995)

Zijn trainingen & coaching activiteiten zet Arjan in voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers zoals het bedrijfsleven, overheid en charitatieve instellingen; al 30 jaar!

Sportief gezien bleek Arjan ook een echte doorzetter. In zijn jeugdjaren behaalde hij de hoogste leerling-graden van Tae Kwon Do, Jiu Jitsu en Judo. Door blessures kon de zwarte band echter niet worden binnengesleept en ging Arjan over op hardlopen. In 1999, 2000, 2007 en 2008 liep hij de Rotterdam marathon. Sindsdien is hij overgegaan op fitness.

In 1978 ontmoette hij zijn echtgenote Thea. Ze hebben twee volwassen kinderen; Sandy en Jeffrey. Arjan doet graag vrijwilligerswerk, zolang het maar weer in het verlengde ligt van mensen helpen. Want dat loopt toch wel als een rode draad door zijn leven. Arjan verzorgt de PR voor de stichting Gevangenenzorg Nederland en bezoekt gevangenissen om gedetineerden hulp te bieden. Hij helpt mensen in Gambia, Afrika en zijn verdere vrije tijd besteedt hij aan Bijbelstudie, persoonlijke ontwikkeling en aan het uitpluizen van zijn stamboom. Zie verder www.arjankoopmans.com

De missie van Arjan is:

1) Zelf te blijven groeien
2) Anderen te helpen groeien naar een gelukkig- en succesvol leven
3) Bedrijven helpen optimaal te functioneren, met balans tussen bedrijfswinst en werkplezier voor een duurzaam rendement.

De specialisatie van Arjan is:

* Persoonlijke coaching: op gedrag, kennis, vaardigheid
* Recruitment of beoordeling van uw eigen kandidaten op o.a. karakter/gedrag
* Maatwerk- & open training zoals o.m: verkoop, spreken & presenteren, management & leiderschap, assertiviteit, samenwerken, timemanagement, functioneringsgesprekken, visie & missie, DISC® gedragsanalyse, omgaan met emoties/agressie.

Dit alles onder voorbehoud: “zo God het wil en ik mag leven”. Zijn citaat: “Het leven is als een boemerang, je ontvangt wat je geeft.”

Voor meer informatie kijk op: www.linkedin.com/in/arjankoopmans en u bent van harte welkom meteen met hem te verbinden.