Ga naar de inhoud

Jermaine Maaijen

Jermaine Maaijen

Recruiter, Coach en Trainer

Jermaine Maaijen is een ervaren recruiter, coach en trainer. Hij heeft zich gespecialiseerd op het succesvol bij elkaar brengen van opdracht/werkgevers en kandidaten in de financiële sector. Daarbij gebruikt hij onder andere de DISC-methode. Jermaine kent de voordelen van deze methode al meer dan 15 jaar en heeft al vele mensen met zijn inzichten verder mogen helpen in hun werk en leven.

Jermaine Maaijen heeft al meer dan 15 jaar met plezier met Arjan Koopmans zowel vriendschappelijk als projectmatig opgetrokken als onafhankelijk ondernemer. Hij is eigenaar van het bedrijf Employ Yourself, dat gespecialiseerd is in interim finance recruitment. Met zijn in- en toegewijde medewerkers verbindt hij kandidaat en opdrachtgever succesvol en duurzaam met elkaar. Dat doet hij door niet alleen het werkverleden en de opleiding van de kandidaat en de vacature van de opdrachtgever te bekijken. Jermaine en zijn team kijken vooral naar de persoon achter het CV, de opdrachtgever, de leidinggevende en het team waarmee samengewerkt gaat worden. Dit doet hij o.a. door middel van een DISC-analyse. DISC is een overzichtelijk en gemakkelijk te begrijpen model, dat inzicht geeft in de verschillende communicatiestijlen en persoonlijke kenmerken en talenten.

 Je kunt Jermaine boeken voor een coaching of training met onder andere de onderwerpen:

  • DISC in diverse toepassingen zoals: een assessment, communicatie optimalisatie, ondernemerschap, teambuilding, sales, verhoging kwaliteit huwelijksrelatie, opvoeding kinderen
  • Ondernemerschap
  • Mindset voor succes

Boek een vrijblijvende eenmalige coaching met Jermaine door hier te klikken

Of neem contact op met Jermaine
Jermaine@employyourself.nl

Neem contact op met Employ Yourself
info@employyourself.nl
www.employyourself.nl
010-799 52 35