Ga naar de inhoud

Jessica Hooijmeijer

Jessica is een ervaren coach, trainer, leidinggevende en ondernemer.

Zij heeft zich gespecialiseerd in mindset, zelfvertrouwen en stress- en burn-out klachten. Daarnaast helpt zij organisaties, teams en individuen naar meer resultaat, een betere werksfeer en minder ziekteverzuim. Zij gebruikt hiervoor onder andere de DISC-methode.

De afgelopen 16 jaar is zij bezig geweest met ontwikkeling en groei van mens en bedrijf maar ook met haar persoonlijke groei. Van leidinggevende tot coach en consultant en  heeft veel gedaan op het gebied van leiderschap en verandermanagement.

Jessica heeft inmiddels meer dan 16 jaar ervaring, waarvan ruim 10 jaar ervaring in leidinggeven en coaching. Ze heeft Rise & Grow opgericht, praktijk voor coaching en training.  De DISC methode leerde zij  kennen in haar tijd als leidinggevende en ontdekte de voordelen van deze methode voor haar team.  Om de DISC methode zelf in te kunnen zetten kwam Jessica in contact met Arjan Koopmans. Zij heeft al haar kennis over DISC van hem geleerd. Daarnaast is hij voor haar een mentor geweest in de start en ontwikkeling van haar bedrijf.

Inmiddels heeft Jessica al veel klanten mogen begeleiden naar meer zelfvertrouwen, minder stressklachten, meer werkplezier en richting in leven en werk. In de meeste gevallen is de DISC-analyse daarbij gebruikt als een mooi vertrekpunt in de persoonlijke ontwikkeling van haar klanten. DISC geeft inzicht in persoonlijke gedragsvoorkeuren, communicatiestijl en (verborgen) talenten.

Daarnaast is ze gek op haar man Jos. Trotse (stief)mama en sushi lover. Ook komt ze graag haar bed uit voor een heerlijke koffie in de zon.

Expertise van Jessica:

  • Mindset ontwikkeling
  • Vergroten van zelfvertrouwen
  • Stress- of Burn-out klachten
  • Management en leiderschap
  • Teamontwikkeling
  • DISC® gedragsanalyse voor diverse thema’s zoals: communicatie, samenwerken, persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling, zakelijke of persoonlijke relaties en de opvoeding van kinderen.

Missie van Jessica:

“Dat zoveel mogelijk mensen zichzelf mogen zijn. Thuis én op het werk. Dat is mijn bijdrage die ik aan deze wereld wil meegeven.”

Boek een vrijblijvende (eenmalige) coaching met Jessica door hier te klikken

Of neem contact op met Jessica via:

info@riseandgrow.nl

www.riseandgrow.nl

06 41 66 90 87