Ga naar de inhoud

Ons Team

Arjan Koopmans

Founder & Managing Partner

Ons Team

Wie mag u vrijblijvend adviseren om méér rendement uit mensen te halen?.

Mirjam Suijdendorp

Trainer & Coach

Haar bestuurlijke en organisatorische ervaring gecombineerd met een gezonde dosis enthousiasme en motivatie zijn prima ingrediënten voor het werven, inwerken en opleiding van ZZP-ers, voor de multinational ACN Euro b.v.. Hier leerde zij Arjan Koopmans kennen en samen bundelen zij nu hun krachten om meer rendement uit mensen te halen. Zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Marcel Oosterwijk

Trainer, acteur, trainingacteur, regisseur

Na vijftien als theatermaker te hebben gewerkt ben ik televisieprogramma’s gaan regisseren en produceren.
Deze vaardigheden hebben mij onder andere geleerd dat voor elk probleem een oplossing is en dat ik de talenten van alle medewerkers optimaal leerde gebruiken.

Jermaine Maaijen

Recruiter, Coach en Trainer

Jermaine Maaijen is een ervaren recruiter, coach en trainer. Hij heeft zich gespecialiseerd op het succesvol bij elkaar brengen van opdracht/werkgevers en kandidaten in de financiële sector. Daarbij gebruikt hij onder andere de DISC-methode. Jermaine kent de voordelen van deze methode al meer dan 15 jaar en heeft al vele mensen met zijn inzichten verder mogen helpen in hun werk en leven.

Ramses van der Werf

Online Media Specialist

Ramses is Online Media Specialist. Hij heeft onder andere alle websites van Optimalist gebouwd en heeft deze in beheer. Hij is oprichter en eigenaar van KickButt Media, een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in Websites, Email Marketing, Zoekmachine Optimalisatie en Online Marketing in het algemeen. Hij adviseert je graag vrijblijvend over al jouw online activiteiten.

Jessica Hooijmeijer

Coach, trainer, leidinggevende en ondernemer

Jessica heeft zich gespecialiseerd in mindset, zelfvertrouwen en stress- en burn-out klachten. Daarnaast helpt zij organisaties, teams en individuen naar meer resultaat, een betere werksfeer en minder ziekteverzuim. Zij gebruikt hiervoor onder andere de DISC-methode.

Sami Geberehiowet

Disc Consultant

Na jarenlang in de financiële wereld gewerkt te hebben, zet Sami zich nu in als coach om menen weer perspectief in hun leven te geven. In de afgelopen jaren in de finance, was Sami altijd bezig met de mens achter de cijfers, waarop hij uiteindelijk besloot de cijfers helemaal achter zich te laten en totaal te focussen op de mens. Door gesprekken te voeren en samen naar de situatie te kijken, geeft hij mensen de handvatten die ze nodig hebben om de potentie die al in hen ligt er volledig uit te laten komen.’ Hiervoor gebruikt hij de DISC-Methode als leidraad.