Arjan Koopmans
Founder & Managing Partner

Neem Contact Op

Onze Partners

Succesvol ondernemen doe je nooit alleen. Daarom werken wij graag samen met betrouwbare partners en bundelen wij onze krachten voor gezamenlijk belang. Hieronder lees je meer over onze gewaardeerde partners.

Wij nodigen je van harte uit eveneens de expertise van onze partners in te zetten voor je bedrijf. Vragen of advies nodig van onze partners? mail je vraag naar info@optimalist.nl.

Neem Contact Op
Mirjam Suijdendorp
Mirjam SuijdendorpTrainer & Coach
Haar bestuurlijke en organisatorische ervaring gecombineerd met een gezonde dosis enthousiasme en motivatie zijn prima ingrediënten voor het werven, inwerken en opleiding van ZZP-ers, voor de multinational ACN Euro b.v.. Hier leerde zij Arjan Koopmans kennen en samen bundelen zij nu hun krachten om meer rendement uit mensen te halen. Zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.
Marcel Oosterwijk
Marcel OosterwijkTrainer, acteur, trainingacteur, regisseur
Na vijftien als theatermaker te hebben gewerkt ben ik televisieprogramma’s gaan regisseren en produceren.
Deze vaardigheden hebben mij onder andere geleerd dat voor elk probleem een oplossing is en dat ik de talenten van alle medewerkers optimaal leerde gebruiken.
Jermaine Maaijen
Jermaine MaaijenRecruiter, Coach en Trainer
Jermaine Maaijen is een ervaren recruiter, coach en trainer. Hij heeft zich gespecialiseerd op het succesvol bij elkaar brengen van opdracht/werkgevers en kandidaten in de financiële sector. Daarbij gebruikt hij onder andere de DISC-methode. Jermaine kent de voordelen van deze methode al meer dan 15 jaar en heeft al vele mensen met zijn inzichten verder mogen helpen in hun werk en leven.