Loes Boer

Loes Boer is in 1991 geboren in Nijmegen waar zij de eerste tijd van haar leven gewoond heeft. In haar kinderjaren is Loes verhuist naar Nederasselt, een klein dorpje vlakbij Nijmegen. Het ondernemen is haar door haar ouders met de paplepel ingegoten. Na haar studie tot Wellness specialiste en Allround schoonheidsspecialiste, is Loes dan ook meteen begonnen met het opzetten van haar eigen onderneming in deze sector.

Loes merkte echter dat zij graag iets nieuws wilde leren en dat zij op zoek was naar wat meer diepgang. Ze heeft zich ontwikkeld tijdens de opleiding Toegepaste Psychologie in onder andere onderzoeken, voorlichten, adviseren, assessen, coachen en trainen. Loes heeft destijds ontdekt dat deze studie perfect past bij haar persoonlijkheid en haar interesse voor mensen, hun gedragingen, gevoelens en gedachten.

Loes heeft Arjan Koopmans, de founder van Optimalist, via haar moeder leren kennen. Doordat Loes de kennis van Optimalist heeft geleerd van haar moeder terwijl zij opgroeide, is het een leefwijze geworden. In 2011 ontmoette Loes haar levenspartner en managing partner bij Optimalist: Bram Föllings. Zij delen samen de passie voor ondernemen, ontwikkelen en de Optimalist methode.

Loes is in haar vrije tijd regelmatig bij paarden te vinden. Tijdens haar scriptie heeft Loes haar passie voor psychologie en paarden gecombineerd door onderzoek te verrichten naar een specifieke coachingsvorm waarbij paarden ingezet worden.

Vanwege haar interesse voor de menselijke geest en gedrag heeft ze enige tijd op een gesloten afdeling met dementerende ouderen gewerkt. Maar tijdens dit werk begon het ondernemerschap weer te kriebelen. Loes heeft zich gespecialiseerd in slaap. Ze is vervolgens met haar compagnon het bedrijf Just Dream gestart en ze hebben één uitgebalanceerd matras ontwikkeld wat geschikt is voor iedereen.

Loes is een enthousiast, daadkrachtig en empathisch persoon. Door samen te werken met Bram en Arjan blijft zij werken aan haar persoonlijke ontwikkeling en kan zij ook anderen hier mee helpen.

Missie van Loes is:

1. Zelf blijven ontwikkelen

2. Anderen ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling

3. Het geven van inzicht en inspiratie

De specialisatie van Loes is:

* Psychologie

* Webinars en Video

* Maatwerk trainingen o.m: omgaan met persoonlijke grenzen, omgaan met dementerenden, communicatie, gespreksvoering, assertiviteit, samenwerken, timemanagement, werving en selectie procedures, DISC® gedragsanalyse.