Zeker om aan te bevelen. Je steekt er veel van op, vooral voor de klanten.
Yannick Koreman, inmeter, verkoper en monteur, Koreman Interieur
Zeer goede en duidelijke training. Heel goed bruikbaar in de praktijk.
Wil van Bruggemans, stoffeerder, Koreman Interieur
Goede les, is aan elk bedrijf aan te raden
Wil van Bruggemans, stoffeerder, Spoormakers Interieur
Zeker iets om van op te steken, was een fijne cursus
Erik v.d. Oever, stoffeerder, Van den Oever Lekker Wonen
Dit is een zeer leerzame training waarin je mensen kunt herkennen
Pter Wor, verkoper, Keukenwarenhuis
Een interessante training die het menselijk aspect anders belicht
Jan van Delft, operationeel manager, Keukenwarenhuis
In 10 weken was ik door jouw coaching na mijn burn out weer op volle sterkte, dank je Arjan!
Nienke Alkemade, Administratief medewerkster, Keukenwarenhuis
Zeer aan te bevelen om je personeel weer aan te scherpen en meer bewust te maken van het onbewuste gedrag en actie.
Serkan Seyrek, verkoper, Keukenwarenhuis
Hele praktisch toepasbare training & methodiek
Carlo Snel, verkoper, Keukenwarenhuis
Aanrader, om dingen in je naar boven te halen en praktisch toe te passen.
John Jonker, Freelance verkoper, Keukenwarenhuis
Inspirerend en leerzaam!
Berry Littig, verkoper & after sales, Keukenwarenhuis
Het leuke van de training vond ik dat je jezelf ook leerde kennen en je nu ook goed kan inspelen op mensen. (Als je ze goed inschat) Ook van de oefeningen en spellen kun je veel leren!
Mariëlle den Besten, gastvrouw, Keukenwarenhuis
Ik heb van deze training ontzettend veel geleerd en het heeft me ook buiten de werkvloer geholpen.
Serdar Ahmedhan Ozturk, verkoper, Keukenwarenhuis
Door deze training ga je het gedrag en de uitingen van mensen begrijpen en kan je beter en gerichter reageren op bepaalde personen.

Peter Klaassen, verkoper, Keukenwarenhuis
Duidelijke en enthousiasmerende cursus. Verhelderend en tevens vermakelijk. Bedankt!

Wilfred Berghout, verkoper, Keukenwarenhuis
Door deze training ben ik beter gan inzien hoe mensen reageren en functioneren. Dit heeft mijn relaties zowel privé als op het werk verbeterd. Bedankt daarvoor!

Bas den Besten, bedrijfsleider, Keukenwarenhuis
Top die DISC training! Fijn uitgelegd en goed te begrijpen. Leuk en leerzaam.

Wessel, verkoper, Keukenwarenhuis
Fijn dat er zoveel energie in de trainers zit!

Patrick Willink, Keukenloods BV
Ik vind het een zeer leerzame training. Zeker aan te bevelen bij verkopers.

Peter van der Werff, Keukenloods BV
Goede acteur en goede spreker. Zeer nuttig en interessant. Aanbevolen voor verkopers

Dion den Otter, Keukenloods BV
Een goede en sterke cursus.

Patrick Jorritsma, Keukenloods BV
Super leerzaam

Rein, Keukenloods BV
Interessante training; omzet verhogend!

Ron Schmidt, Keukenloods BV
“Dit was een laagdrempelige cursus, die op de praktijk is aangepast”
Barry Bouw
“Zeer leerzaam m.b.t. het actieve telefonische verkoopproces”
Hans van Lith
“Dit was een interessante cursus, zeker voor een ieder aan te bevelen die dagelijks commerciële telefoongesprekken moet voeren!”
J.T. Venema
“Ik ben tevreden, niet langdradig, leuk en ontspannen.”
Paul van Erk
“Arjan is spontaan, open, duidelijk en helder!”
Jan Sluiter
“SEG int. bereidt zich goed voor op de situatie van het vragende bedrijf!”
Louis van Driel
“It was a distinct pleasure to have met you. I have seen many presentations here in Canada and the US and I must say that I found your presentations to be superb. Yours truly”
Devlin Selkridge
“Jouw trainingen hebben een rol gespeeld bij mijn beslissing om het over een geheel andere boeg te gooien. De film die je vertoonde gaf echt de definitieve doorslag en ik ben toen actief op zoek gegaan naar een andere baan. Ik ben dus nu werkzaam als Service adviseur en heb het nu weer helemaal naar mijn zin en de dagen vliegen voorbij. Ik vond de lessen bij jou in ieder geval heel leerzaam en privé heb ik er ook zeer veel aan”
Johan Snijders
“Jullie zijn het voorbeeld voor ons allemaal. Jullie hebben mij met alle benodigde informatie verrijkt zodat ik als mens ben gaan groeien. Ik kan met name de SEG-Lions leiderschaptraining van het afgelopen jaar noemen als een erg waardevol persoonlijk leertraject”
Kia Ora, Rainier Grob, Nieuw Zeeland
“Ik vind dat ik met jou een fijne tijd heb gehad en waardeer jou als mens enorm”
André Smit
“In 2009 heb ik enorm veel geleerd. Nadat ik met jou kennis maakte heb ik af kunnen rekenen met een aantal nare zaken uit het verleden. Ik heb geleerd waar mijn weg heenleid. Ik heb een nieuw vak geleerd. Ik ben in een stroomversnelling gekomen en persoonlijk enorm gegroeid. Ik ben je enorm dankbaar, want jij hebt het meeste hiervan ‘veroorzaakt’. En buiten dat vind ik je een prachtkerel, zoals ik dat graag zeg”
Servaas Schrama
“Dear ARJAN, TERRIFIC training. I know you have all the talent and ability to achieve the top and stride across the stage like CONAN THE BARBARIAN or BETTER STILL as ARJAN THE GREAT.”
Tony Clarkin , Actor
“Jij hebt me geleerd mijn droom te volgen. Ik zal echter nooit vergeten van wie ik de belangrijkste dingen heb geleerd in het geloven van dingen die niet bestaan of onmogelijk zouden zijn. Tijdens de laatste cursus die ik bij jou heb gevolgd realiseerde ik me om vol gas met de muziek verder te gaan. Nu ben ik onder m’n alias Scott aan de weg aan het timmeren. Doel: helping people with our music and making people happy with our music. Zie www.scottmusiconline.com of op youtube.com “scott”. Stap voor stap proberen we mensen te laten zingen/ zeggen wat ze zouden moeten zeggen. Uiteindelijk moet dit het resultaat zijn: “ik kan het, ik wil het en ik doe het nu!!!” Ik ben ook bezig met songs te maken waarin jouw boodschap verwerkt is. Eén van die songs heet: I think I can (so I can do it). Veel mensen uit m’n omgeving verslijten mij voor een idioot omdat degene die ik wil hebben als mentor/ producer Simon Cowell is: de Paus van de internationale muziekwereld. Het is hetzelfde als proberen een afspraak te maken met president Obama. Het is het hoogst haalbare maar jij hebt me de goeie technieken geleerd om zulke dingen te kunnen realiseren. Arjan, veel succes, bedankt voor alles!”
Wouter Schalkoort
“Deze cursus heeft mij veel geleerd, met name een enorme rust toen ik hoorde dat het spreken met mensen maar tien procent bleek te zijn. De avonden waren duidelijk en overzichtelijk. De drempel is lager geworden om naar mensen toe te stappen. Verder is het een kwestie van oefenen, je kan immers niet alles voorkauwen. Het is ook goed geweest voor mijn eigen geestelijke groei, de persoonlijkheidstest gaf mijn type aan, maar probeer nu mijn eigen menselijke grenzen te verleggen en verder te kijken en te durven”
Joop van Driel
“Arjan nogmaals heel erg bedankt en Gods zegen dat je dit nog voort mag zetten, ik ben tenminste erg blij met de cursus. Groetjes”
Danielle Dekker
“This was a very nice and useful workshop. Recommended for every entrepreneur.”
Aileen Martinia
“Ik heb veel van je geleerd waar ik dagelijks nog wat aan heb. Dank je wel, het kan nog maar eens gezegd zijn. – Dankbaarheid vanuit het hart– zorgt voor meer= natuurwet”
Rian van Schijndel
“Hoi Arjan, Bedankt voor de tips, bedankt voor al je nieuwsbrieven en de curcus die ik vorig jaar heb gevolgd ik heb er héél veel aan. Het zet me iedere keer weer aan het denken, vooral toen ik de cursus volgde en je zei dat ik meer moest (glim)lachen, ik pas het sindsdien toe tijdens m’n optredens en drumlessen en ik kan wel zeggen dat het allemaal een stuk leuker en makkelijker is geworden. Met vriendelijke groet”
Léon
“Ga zo door Arjan, ik heb er veel van opgestoken je gaf een super duidelijke uitleg en fijn om naar te luisteren. Ik ga bij mijzelf beginnen!”
Patrica van Beusekom
“Als ik later kleinkinderen heb zal ik ze vertellen over jou. De man die mij wijze levenslessen heeft geleerd en heeft getoont hoe je op een goede manier succesvol kunt worden. Hoe je met passie en integriteit heel ver kunt komen. En dan zeg ik erbij: Dat is 1 van de redenen dat jullie deze villa van mij overerven en dat oma & opa de hele wereld hebben gezien en mensen een beter leven hebben kunnen bieden. Gr.”
Jermaine
“Arjan weet waar hij het over heeft, super goed!”
Rianne Verkerk
“Misschien is het feit dat jij succesvol bent voor veel mensen al heel gewoon. Ik realiseer me elke keer weer wat je daar allemaal voor hebt moeten doen. Ook omdat je een voorbeeld bent voor mij en ik dagelijks toepas wat ik van je leer. En dan is een complimentje geven wel het minste wat ik kan doen vind ik”
Hettie Wiers
“De training is enorm praktijk gericht zodat je er na de eerste dag meteen wat aan hebt, en mochtje een angstgevoel hebben om voor de groep tegaan spreken die ben je na deze fantastische training totaal kwijt. De groep wordt gelukkig klein gehouden waardoor de individuele aandacht erg hoog ligt. En je krijgt heel veel handige tips waardoor je meer grip op de groep krijgt waarvoor je staat. Het heeft mij in z’n totaliteit meer zekerheid gegeven in het profileren van mijzelf naar de buitenwereld. Mvg.”
Jaco Golstein
“Ik dacht dat ik als docent wel goed voor een groep kon spreken, maar tijdens deze cursus kwam ik erachter dat er nog veel punten te verbeteren waren. Sinds de cursus ben ik een meer onderhoudende spreker geworden. Nu sta ik met plezier voor een groep te spreken. En kan ik er zelfs energie uithalen. Heel belangrijk voor mij waren de tips die je krijgt ten aanzien van kleding, de manier van kleding te dragen, je lichaamshouding en de bewegingen die je maakt. Op een leuke ontspannen manier worden je grootste angsten overwonnen. Een absolute aanrader! Arjan, bedankt!”
Richard IJpma
“Hi Arjan, de training heeft mij echt goed gedaan. Ik wil je bedanken voor de MIND en dat ik nog kan leren van je!!! Gr.”
Marlon Jethoe
“Dank je wel (alweer)! Je wilt niet weten hoe waardevol dit voor mij is! Met diep respect”
Hettie
“Well done Arjan!! Florence and I are proud on your achievement. So while you have been a great husband and parent, become an expert on the bible, a great trainer, run the marathon and built a great team in ACN. Not bad my friend!!”
John Macdougall
“Beste Arjan, Als mensen na het lezen van jou bruisende mail het niet begrijpen moet je ze toch echt laten varen…..Had de tranen weer in mijn ogen! Bedankt dat ik in je omgeving mag zijn! Gr”
Arno van Lipzig
“Beste Arjan, of beter…..zeer gewaardeerde Arjan……, er zijn vele woorden, alle met een eigen unieke interpretatie, geladen met een uniek gevoel vanuit één persoon. Behalve de aanreiking, is het juist de bereidheid, of liever gezegd, de wil oprecht te luisteren en te delen, maar het belangrijkste..daar ook naar te handelen, zodat je DAADwerkelijk datgene uitdraagt, overbrengt en aanreikt, in de compleetheid zoals je bent en mag zijn. IK ZEG WOW!! Dankjewel, dankjewel, dankjewel, Mijn lijf en geest zijn weer gevoed…….en jij herkent wat het met je doet. Nogmaals dank voor deze terugkoppeling en ik waardeer het enorm!”
Lisa
“Opnieuw een hele mooie eyeopener Arjan, heb hem op mijn hyves gezet! Hoop dat je dit kan waarderen. groet!”
Jan-arend
“Maar van de hele dag zijn de paar minuten die jij hebt uitgetrokken om nog even persoonlijk een praatje te komen maken, het meest indrukwekkend voor hem geweest. Daarom vind ik het heel erg op zijn plaats om je te bedanken en te laten weten hoeveel verschil je hebt gemaakt met een simpel blijk van interesse en je menselijkheid. Het wordt gewaardeerd!! Dankjewel”
Renincy Sommers
“Hoi arjan, Je bent een fantastisch mens en nogmaals heel veel lof voor je inzet, ja woorden komen te kort en tja nu heb ik geen andere keus dan to the next step. Mvg,”
Anil
“Ik heb veel eyeopeners gezien in deze inspirerende en praktische cursus”
Jack Wester
“Het voorzien en verduidelijken van items met beeld en geluid. Belangrijkheid van het stellen van open vragen. De trainer wist zelfs de verbeterpunten positief te benaderen. benaderd. Het zelf doen en observeren van gespeelde cases gaf goed inzicht in het besprokene”
Bert Schreurs
“Hoi Arjan, wat een prachtige levenslessen. Ik wil je bedanken voor de tijd die je aan de mens geeft. Groetjes”
Marlon Jethoe
“Het inzicht in het brein/psychologie, positief denken en motiveren. Herkenbaar en te gebruiken in het dagelijkse leven. De trainer is heel goed, veel van hem geleerd. Hij heeft een rustige gesprekstechniek.”
Jan vd Wijgert
“Ha die Arjan, Bedankt wederom voor de levenslessen die mij weer bemoedigen. God bless,”
Lorenzo
“Onderscheid tussen mensen en het technische gedeelte van communiceren. Goede onderwerpen en voorbeelden. Enthousiaste, energieke, eerlijke en begripvolle trainer”
Albert Keersmaekers
“De praktijk training met rollenspel sprak mij het meeste aan. De trainer is enorm enthousiast en gedreven. Ik heb geen kritische noot en kan het iedereen aanraden”
Jacques Pluis
“Waar ik mij nu meer bewust van ben en beslist verder aan ga werken is het inbrengen van meer humor in mijn presentaties en zelf meer te lachen”
Sven Reichrath
“Hier is slechts één antwoord op : BEDANKT”
Ben Tolenaar
“De verbeterpunten vanuit de praktische oefeningen, zoals articulatie en intonatie en het beter gebruik maken van de bewegingsruimte in de zaal zijn zeker punten waar ik mij op zal gaan verbeteren.”
Jenny Lee
“Hallo Arjan, een compliment! Ik vind het een hele prestatie van jou. Niet alleen het lopen van de marathon – al het andere ook. … de inspiratie die je aan je team geeft … de rust die je uitstraalt … de moed die dat geeft om vol te houden Dank je wel. Tot gauw”
Angeline
“Geweldig leuke en goed training. Ik ben nu meer alert op mijn lichaamstaal en het prikkelen van de communicatiezintuigen van mijn toehoorders.”
Pascal Tolenaar
“Zelfs mijn bedrijfspresentatie in powerpoint werd opgenomen en geanalyseerd”
Wim de Winter
“Beste Arjan, De training in Leersum was geweldig, vooral voor mij het laatste half uurtje toen jij in het kort de teamleden wegwijs maakte hoe te ondernemen. Ik heb het goed onthouden en zal zeker gerichte actie ondernemen, uit mijn comfortzone treden en zaken mensen aanspreken, in feite benik dat dus al aan het doen. Arjan u bent een goed persoon en geweldig! Ik ben niet meer bang, ik leer veel en ben meteen naar Judith en Wilbert gegaan om te vertellen hoe geweldig het was en meteen support gevraagd, ik wil scoren, kan niet meer slapen van enthousiasme! Groeten thuis en tot de volgende training”
Tara Jibodh
“To the Point, doelen stellen en doen!”
Ronald Rozemeijer
“Mij zijn veel persoonlijke verbeterpunten aangereikt vanuit de praktische spreekoefeningen met camera”
Marco Eschbach
“Je bent een bijzondere man arjan. Je betekent veel voor anderen en ook voor mij. Dit mailtje ook weer heeft veel inhoud. Jouw persoonlijkheid is fantastisch! Met vriendelijke groet,”
Erik van Dieren
“Mijn zelfvertrouwen gaat steeds beter”
Jaap van Ginderen
“Het kunnen loslaten van faalangst en het doen van spreekoefeningen vond ik bijzonder goed aan deze training.”
Niels Noordermeer
“Breng in ieder geval mijn dank uit aan Arjan omdat dit , in mijn geval ,de beste en meest interessante/boeiende training was die ik ooit genoten heb. Met vriendelijke groet”
Adco den Ouden
“Hoi Arjan, Ook wij hebben genoten van de training, jij hebt ons weten te enthousiasmeren en daarmee de training inhoud gegeven waaraan wij nu en in de toekomst veel zullen hebben. Mvg”
Ruud Soeters
“Hi Arjan, thanks for your words, they mean a lot to me. It is also an honor for me to have you as trainer. Regards”
Sebastián
“Bedankt voor je hulp bij het schrijven van mijn CV en je trainingen in mijn persoonlijkheid. Zonder dat had ik die baan nooit gekregen!”
Judith Sluiter
“100 muizen vallen in een emmer room. Ze spartelen allemaal om er uit te komen. 99 verdrinken. 1 spartelt net zo lang tot de room boter wordt en daardoor uit de emmer kan klimmen. De ene doorzetter ben jij!”
Jerry Visser
“Ik vind het keigaaf de manier waarop jij je inzet en ook jullie gastvrijheid voelde als een warme deken; kortom KLASSE!!! Groetjes”
Chantal Jorissen
“Zelden heb ik zo’n geïnspireerd, inspirerend leider meegemaakt als jij. Ik heb heel veel van jou geleerd. De plek waar jij vandaan komt is duidelijk een plek van Liefde. Met hartelijke groet”
Martin Blonk
“Arjan onwijs bedankt dat je dit weer allemaal voor ons hebt willen doen, voor het feit dat je niet alleen aan je eigen groei denkt maar eigenlijk vaak nog veel meer aan onze groei. Bedankt!!!! groeten”
Helga Wubben
“Jouw trainingen en jouw support, brachten me bij een punt dat ik voelde dat ik moest veranderen. Ik ben de wereld positiever gaan inzien, mijn eigen kwaliteiten gaan voelen, ben de dingen gaan doen, die ik moest doen en gaan invoelen wanneer ik met bepaalde dingen moest komen en wanneer ik anderen hun eigen problemen moest laten oplossen.Bedankt,”
Harrie van Tuin
“Arjan, your success and fruitfulness goes far beyond the world of business. You are involved in making a difference in the lives of people- now and for eternity. Your success is because you see the whole person”
Gordon Steinke
“Wat ik gisteren heb gezien is niet te bevatten echt ongelofelijk! Ik ben u dankbaar dat u mij dit heb laten inzien dankjewel wel arjan je bent een kanjer! Arjan dank je wel fijne vent”
Ronald
“Ik wil je graag vertellen wat ik gisteren meemaakte. Ik heb op jou trainingen enorm veel geleerd en 1 van de dingen die ik daaruit nog dagelijks gebruik is het positieve woordgebruik en het doorzetten, niet opgeven.Wat een ongelooflijk wijze les en koek van eigen deeg…… groetjes”
Mark vd Pol
“Jouw trainingen zijn compleet en direct praktisch toepasbaar en ik heb respect voor de wijze waarop je het gedaan hebt”
Wil Wijffels
“Ik wil jullie via deze mail nogmaals hartelijk bedanken voor de geweldige informatie, en stimulatie, kneepjes van het vak en we gaan er zeker gebruik van blijven maken”
Wijnand Buitendijk
“Door dat ik (samen met mijn vrouw Sharuna) uw trainingen gevolgd heb, zie ik bij me zelf ook dat ik persoonlijk aan het groeien ben. Nogmaals bedankt voor de trainingen. Groeten”
Amrish & Sharuna
“Dankzij jullie support ben ik uit een diep dal gekomen. Hier was ik niet uitgekomen als ik jullie niet als LEIDERS en als praatpalen had! Ik kan weer VOORUIT zien. Bedankt”
Koos Luijk
“Hoi Arjan, wilde nog even kwijt dat je training van afgelopen woensdag weer geweldig was. Ik heb weinig geslapen die nacht, vol energie!!!!!”
Anita Boonaerts
“This was a truly great training, our thanks for the efforts all of you have put in to initiate these trainings and of course to give this inspiring training. Thanks again”
Paul and Elisa Jenkins
“Nog bedankt !!! Overigens is dit een groot succes, wat een power ging hier van uit.”
Peter van Asten
“This was the best training I ever had ! Dit is die ruim 5 uur in de auto zeker waard en ik zal er de 18e zeker weer bij zijn. Fijne zondag !!!”
Marcel Israel
“Een combinatie van Amerikaans enthousiasme en Hollandse nuchterheid, integer, rustig en de tijd nemend voor praktisch iedereen. Lechajim”
George & Cathy Bego
Meer